Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja


du rädda och svek

när min värld var på väg att falla
på väg att falla och försvinna
då steg du fram
steg fram med en hjälpande hand
du drog mig upp ur helvetet
räddade mig från det sorgsna
gav mig glädje och lycka
visade mig vad kärlek var
allt detta var då

du försvan
lämnade mig med smärtan
smärtan så hård i bröstet utan tröst
du lämnade mig med en outhärdlig sorg
en smärta ingen kunde ta ifrån mig

allt med dig har lärt mig
lärt mig mycket och jag ångrar
ångrar ingenting




Fri vers av FridaR93
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-09-15 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaR93