Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya uppgifter

Att göra
något nytt
är alltid
positivt...

för cirka
ett och
ett halvt år
sedan bodde
jag i en tvåa
och hade knappt
råd att betala
mina räkningar...

efter att ha
övervägt för
och nackdelar
så flyttade jag
till en stor etta
och jag har råd
att leva...

trots mitt dolda
handikapp...
som innerst inne
har gett mig
styrka....

från och med
mars i år
har jag arbetstränat
på kontor och
trivs underbart...

vid dagens datum
har det bestämts
att jag ska


nya uppgifter....
på jobbet....

nya uppgifter
är positivt...

man lär sig
något nytt
varje dag...

nya uppgifter
borde alla
ha chansen
att prova på...

nya uppgifter
tänk jag klarar
det....

080917




Fri vers av sajo
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-17 14:58



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Det du skriver är vad jag skulle själv vilja göra
Få bo i en mindre lägenhet med lägre hyra byta till en tvåa nu har jag en 3a .
Arbetsträna skulle jag med vilja få pröva vet att man inte får göra det mera än 3 månader har jag hört hur ska man uppskatta sin arbetsförmåga då ?

Vet inte vad jag skulle kunna klara av ?

Det är roligt att se att man kan mera än vad man tror

mvh Anna-Karin
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo