Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jo


borde inte vara såhär

inte som han
han som i mina drömmar fanns
egentligen helt fel
trots det känns det rätt
att vara dig nära gör mig glad
se dig le gör mig hel
svartsjukan tränger på
tränger på då nån annan uppmärksamheten får
din värme får hjärtat att slå
slå ett extra slag
nej ucsh det borde verkligen inte vara så här
en vänskap sökt jag
vill inte sabba det redan
nu och såhär!





Fri vers av FridaR93
Läst 267 gånger
Publicerad 2008-09-17 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaR93