Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FELINITET

Gud skapade dig ljuvlig
det rår jag inte för
det finns en orsak till att
jag brinner som jag gör
så mjuk och så behagfull
du rör dig feminint
och bara det som Gud gjort
kan bli så mäktigt fint

nu stiger du av bussen
men jag får sitta kvar
med alla dessa frågor
som aldrig får ett svar

LARZ GUSTAFSSON 080218




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-19 09:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Gud skapelser är härliga,och många är våra frågor, som väntar på svar.......en del av livet..
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP