Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte precis som fjärilar i magen

När jag är kär
är det inte precis som att jag har fjärilar i magen
fast ibland kan det hända att jag känner mig lite febrig
eller som illamående, ungefär

det är inte precis som att jag tittar beundrande på dig
och skrattar när du säger nåt smart och vitsigt
till nån annan än jag själv
däremot kan det hända att jag blir en aning svartsjuk
eller sur för att det inte är mig du pratar med

det är inte som att jag tittar på dig med ömhet i blicken direkt
däremot kan jag titta på dig
och undra varför du inte är kär i mig, jobbiga människa (du är söt)

eller ja,
kär
är väl jag inte direkt förresten
men när jag har tråkigt på kvällarna och inte kan somna
och inte har nåt speciellt att tänka på
så brukar jag tänka på känslan om du lutade dig mot min axel,
om vi delade kyssar mellan våra läppar
och om du pillade med mitt hår
ja sånt har jag tänkt på, flera gånger faktiskt
så det kunde ju vara kul om du visade lite mer intresse tack.




Övriga genrer av rourke
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-18 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rourke