Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon?

vill ha någon att hålla kär
någon att sitta med en höstnatt
tillsammans se
se regnet falla ner
ner över världen utanför
inte känna smärta
bara känna lycka
inte känna kyla
bara känna värme
tänk om han var du
att du var han
han som höll mig kär




Fri vers av FridaR93
Läst 310 gånger
Publicerad 2008-09-18 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaR93