Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För var dag som går...


För var dag som går, blir jag svagare och svagare.
hur ska detta bli? vad jag än gör, så hjälper det inte ett dugg.
jag vill bara skära ut mitt hjärta så jag kan få slippa
känna en sån stark smärta! du betydde allt för mig, men nu,
nu är du inte längre min.. vad hände? förlåt mig..
men du var mitt allt, och utan dig existerar inte mitt liv, inte alls..
jag gjorde allt för dig, och nu behandlar du mig som skit, like nothing worth.
why? jag är ledsen men nu ser jag åt dig för sista gången,
jag suddar ut dig ur mitt minne.. för gott. jag vill aldrig mer se dig!
FÖRLÅT MIG!
Men, remember: jag hatar inte dig, utan jag älskar dig precis som du är.
Det är därför jag inte vill fästa mig vid nån mer person, man blir bara sviken
igen sen.. För man vet aldrig när helvetet är på igång.. man går aldrig säker!

Kommentera gärna & säg vad du tycker,
det skulle vara roligt att få höra lite åsikter!
på så sätt kan jag ju kanske förbättra mig på mina texter..




Övriga genrer av kallasEME
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kallasEME
kallasEME