Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dessa tider är det jobbigt!


Jag gör allt jag kan, men i dessa tider är det svårt att leva.
Man sjunker så lätt ner till botten, och klarar sig nästan
inte själv upp därifrån... Det finns så mycket smärta, hat och sorg.
Men inte mycket till glädje, vart har dom vackra och sköna åren tagit vägen.
Då man var liten, man behövde inte tänka på något, man behövde inte oroa sig för något. Tänk att allt var så mycket enklare när man var liten...




Övriga genrer av kallasEME
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-28 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kallasEME
kallasEME