Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det bara att låta tiden vandra...


Det finns inte mycket kvar att göra,

bara vänta och se vad som händer.

Världen borde inte vara så här orättvis,

till botten man sjunker, till himlen man stiger.




Fri vers av kallasEME
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-28 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kallasEME
kallasEME