Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag har den letat sig fram.....


Välkommen sol

Vaknar av
att lampan
i fönstret tänds...

ännu är det
mörkt ute men
vid horisonten
ser jag gryningsljuset....

sträcker på
min reumatiska
kropp...
går sedan opp...

på radion
har väderleksrapporten
talat om sol i många
dagar.....

men ännu ingen
sol i sikte.....

jag tittar ut
genom köksfönstret
och plötsligt
ser jag....

SOLEN...

fredag den
nittonde september
och dagen ser
ut att bli fin....

solen lyser
på färgade löv
och det är
precis som
jag ser
lockar av guld....

så idag säger
vi...

VÄLKOMMEN SOL...

080919




Fri vers av sajo
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-19 07:52



Bookmark and Share


  Maria T
Och jag säger välkommen vackra LJUS.
2008-09-20

  Fånga dagen
Vilken vacker bild då målar upp Solen :)

Anna-Karin
2008-09-19

  madigan
Skönt att se solen!
2008-09-19

    Maria Malm
Att få börja dagen med sol i sinne är guld värt.
2008-09-19

  berxper
Härligt!
Du börjar dagen med sol...i sinnet!
Och även den andra solen tittar fram.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo