Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

simma sam summo



en sam ensam

drunknade i hav

två summo tillsammans

skutan gått i kvav




Fri vers av Europiden
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-19 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europiden
Europiden

Senast publicerade
Då vi dog
simma sam summo
* Se alla