Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
angels flying up high, watch me fly with them!


och du

lev mitt liv, och du förstår hur jag känner,
var min vän, och du känner värmen jag dig ger,
Var min kärlek, och du lär höra hur mycket jag älskar dej,
se på mej, och du ser hur jag ser ut,
men insidan är sårbar, var försiktig med den.




Övriga genrer av bec..
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-21 14:29



Bookmark and Share


  Jastproject
Kärlekens ord är osynliga, omfamnande och så närvarande. Det gäller att följa med i dess vindkast....vackert
2009-01-19

  peter markurth
mäniskan och orden hon frambringar är otillräckliga...
2009-01-10

  Maria T
Vi måste vara rädda om varandra.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

bec..
bec..