Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtvivlan

fri att leva som jag vill,
men ändå,
fastfrusen av rädslan att förlora allt




Övriga genrer av bec..
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-21 04:34



Bookmark and Share


  Tera
förtvivlan

fri att leva som jag vill,
men ändå,
fastfrusen av rädslan att förlora allt


fint beskrivet med få ord!
2009-02-21

    Skrivarn
Jag är livrädd att bli sårad så jag ska försöka håller mig i från förhållanden o sånt...rädslan att förlora allt= Rädslan över att bli sårad o lämnad?
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

bec..
bec..