Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnet och livet

Dagen vaken döljer
Tanken viner bort
Natten minnen följer
Drömmen visas kort

Sagan slutet lycka
Visan ljuv och fin
Livet mången hyckla
försvinna bort morfin




Bunden vers (Rim) av bec..
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-16 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bec..
bec..