Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Ett djupt hugg i hjärtat

En stor klump i halsen

En stor klump i magen

En mörk svartnad för ögonen

Hjärnan återupprepar det du absolut inte vill

Ett tryck för bröstet

Får ingen luft

Svullna och rödgråtna ögon

Ett djupt hugg i hjärtat

Det är så det känns..




Övriga genrer av annizzle
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 19:50



Bookmark and Share


    Seud P Myno
Äkta
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

annizzle
annizzle