Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte min värld


Under min uppväxt

Började jag att inse

Att alla människor runt omkring mig

En efter en

Hade börjat att knäcka koden

Livets kod

De hade börjat att lära sig att spela spelet

Livets spel

Men jag kunde inte reglerna

Det kan jag fortfarande inte

För jag har inte velat veta

Allt stämde inte överens med den värld jag ville leva i

Jag hörde inte hemma i den världen

Så jag skapade min egen

Jag flydde

Bort från verkligheten

Omgivningen tvingade mig att återvända

Det var ett lidande

Men jag lyckades

Jag kan inte längre fly in i min skyddade värld

Den som så länge varit min trygga famn

Istället får jag lära mig

Att spela spelet

I den värld jag egentligen inte passar in i...




Fri vers av annizzle
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-21 22:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Precis detta har jag upplevt!
Mycket, mycket bra beskrivet!
Men jag kommer alltid att vägra att anpassa mig.
Den här världen är sjuk.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

annizzle
annizzle