Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hos min älskade vän....


Septemberfundering

Vad finns
bakom grå ridå...

Klarblå himmel...
i spegelblankt vatten....

080921




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 20:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den finns oföränderligt, beständigt där.
Allt annat är temporärt.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

sajo