Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En inre röst

Det finns en viskning i mellanrummet
En beröring av stillhet
En röst till tröst, att störa eller höra
Det finns val i medvetenhet
Det finns val vi inte ens vet
Det finns magiska stunder, som aldrig blir sedda som under
medan andra ögonblick, all uppmärksamhet fick
Det finns tusentals långa timmar, med tänk på ord som aldrig rimmar
och tankar som fastnat vid egots grind
Men så finns där ibland en viskning i en vind
En stillhetens röst som gör eget mellanrum
perfekt placerad utan svans
En inre röst jag följer




Övriga genrer av Oppli
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 20:20



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Text som berör och andas.

Eva
2008-11-17

  Trollsländan
Bara bugar och bockar...
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Oppli