www.ooms.se
vit som en snö
www.youtube.com/watch?v=v6spOzPC91Y" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ooms.se
vit som en snö
www.youtube.com/watch?v=v6spOzPC91Y



o




o

som

i

amanda ooms




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-22 22:39



Bookmark and Share


  K*
haha :)

amanda - jaha :D
2008-09-24

  Lena Krantz VIP
Va??? Men asså jag har ju sett den filmen På en förhandsvisning för nåt halvår sedan...

Hmm inte tänkte jag på vare sig hon eller han s a s...hi hi
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP