Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INFLUENS

ingen annan än Gud

att hänge mig till

ingen annan som ser

ingen annan som vill

ändå räcker det inte

det har Han Själv sagt

ändå kräver jag det som

inte står i Hans makt

kött är kött, ande ande

det vet var och en

som har Gud som sin Fader

som har Gud som sin vän

det är ursprung och art

det är ande och kropp

det är villkoren som

inte ger något hopp

livet blir ingen fest

i asketisk arrest

och det där folk gör mest

är en pina, en pest

ska du falla, så fall

fall ordentligt och hårt

så du krossas totalt

så du skadar dig svårt

var det råd någon fick

undrar hur det där gick

när jag borrar din kropp

med min hungriga blick

LARZ GUSTAFSSON

080923




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-23 12:12



Bookmark and Share


  mare VIP
starka känslor här...strider inombords..
2008-09-24

  Elaine.S VIP
Att få leva ett fullt liv är inte alla förunnat..men längtan kan inte hindras
från att växa sig starkare och blir till
sist en plåga.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP