Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sneda leenden, hatten på sné .


billig måndag i min cigarrfabrik



han sa: ge mig kärlek ...

jag sa : definiera kärlek


med de orden gick han, han drog,
han sa hånfullt åt sig själv att han
skulle möta döden närsom om han nu dog,


den han fruktat så länge, men vad gjorde ,
det,

när han känt så förr, fastän att
ingen fått han att känna sig,
ensam
nångång ,
beroende


han behövde,
aldrig,
någon


efter det gav jag honom allt,

förutom dom 3
orden,

vilken mansgestalt med status bryr sig om
dom, tänkte jag



jag var ihoprullad, smidig ,
pustade rök, var nonchalant



och jag undrar fortfarande ,
några nattskift efter, med hatten på sné ,
om det är dom 3 orden

som fattas ,

eller om det fortfarande
var

mer


























men en dag ska jag lyfta på
hatten och säga : jag älskar
dig .




Fri vers av jokerdam
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-23 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jokerdam
jokerdam