Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötthet

Jag är trött på
Att bara stå ut
Och hoppas,
Vänta på att ångesten
Ska lämna mig

Trött på alla
Mediciner
Som inte hjälper ett piss
Utan lämnar mig hopplös

Och ni säger att jag
Måste arbeta hårdare,
Andvända färdigheter

Men den enda färdigheten jag har
Är att bara vänta

[Och jag vill inte vänta mer,
Jag orkar inte må såhär längre
]

När folk sårar,
När jag misslyckas
Med nästan allt jag
Ger mig in på

Och ingen kan
Riktigt
Trösta mig, torka tårarna
För när ni går därifrån,
Rinner dem på nytt

Dagarna är långa
Och jag är väldigt trött
Säg mig;
Hur ska jag få någon ork?




Fri vers av TotaltIngenting
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 08:55



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Denna väntan, usch för väntan, usch för dessa mediciner och dom som vet bäst.

Du skriver bra och är värd att må bra. Hoppas energin kommer tillbaka.

Hälsningar Lasse på sajtern

fortsätt skriv
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting