Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det kväll....


Höstvaggsång

Utanför fönstret
vindens sång...

Rans flöjt
gör ögonlocken tunga....

080924




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-24 22:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Så..........Vackert
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

sajo