Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Piteå Dansar/Skakar Och Ler/Gråter


Mobiltelefoner

En helt onödig pryl,
för individen som lämnar denhemma.

Ännu värre blir det för dom,
som försöker få tag på dem,
pga att dom är så fruktansvärt rädda att något hänt.




Jag skakar av rädsla, obehagligt,
men med en vag lättnad,
när man efter 5 timmar får tag på personen.


Klockan 04:35




Övriga genrer av Fredrik82
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-07-31 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik82
Fredrik82