Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Milda makter
falska pakter
ingen litar
på ord som sägs

Herre jesus
vänd på klacken
fräls alla packen
låt hjärtan
fyllas
av sanningen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 620 gånger
Publicerad 2005-08-28 20:20



Bookmark and Share


  Fredrik82
Utan att vara kristen så älskar jag denna, :) favorit direkt. tack ska du ha.
2005-08-28

    Blåklockan
vackert!
2005-08-28

  Smultris
Toppenfint ju.

*Gillar*
2005-08-28

  Myself
den va skoj.början till en glad sång kanske?
2005-08-28

    Sonja
bra, jättebra.
2005-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan