Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrsan

regnvåt fleesjacka och gummistövlar
mörka moln växer i himmelljuset från byn
tilltagande vind som
nyper mig i överarmarna

en syrsa stämmer upp
hans röst reser sig genom
- bedövande -
vindens orkestrering i gulnande björklöven

det är få färger kvar nu

hans klara toner
omfattar mig




Fri vers av Anna-Maria
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-25 20:01



Bookmark and Share


  Nattljus
Gillar språket, bra skrivet!
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Maria
Anna-Maria

Senast publicerade
Skymta
Eldflugor
Syrsan
* Se alla