Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till "sexfadäsgruppen"


En pinsam sex-historia (hörsägen)





Jag hörde om ett par som älskade att ha sex ute i naturen, på alla möjliga & till synes omöjliga platser. En dag hade de dristat sej till att klättra högt upp i en stor gran , nakna..., för att längst opp i topp köra på i galopp.
Det var bara det att några tonårsgrabbar hade förföljt dom..., & tog deras kläder sprang iväg & gömde dessa. Hmmm...
Så det fanns inget annat för paret att smyga till bilen, sitta i den tills det blev väldigt sen natt... (många timmar), köra hem, & sen pilsnabbt springa biten från bilen in i trappuppgången... & äntligen hemma.
Men..... de visste inte att en av deras grannar, började jobba tidigt... & såklart var på väg ner, i hissen som paret skulle ta upp. Ridå! 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 419 gånger
Publicerad 2008-09-25 23:29



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Hmmmm hehe ja man undrar ju sanningshalten på det man hör emellanåt....men det vore ju kul om allt sånt här man hörde var sant :)
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP