antipoesigruppen" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till antipoesigruppen


Nonsense Limerick 1. a. (moll)





Gudrun bodde uti Mellerud

Hon var alltid klädd i tomteskrud

Hennes man hette Pekka

Han var på vandring till Mekka 

På 26:e longituden i 7:e latitud 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 00:52



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
tycker du fått till rubriken
i ett utsökt samspel med texten ;)
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP