Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till "antipoesigruppen"


Nonsense Limerick 1. b. (dur)




Ansgar ut i Gudhem hade frusit fast på dass

Hans fru hade rymt för hon tyckte han var så cynisk & krass

På Volvo lastvagnars fabrik

hördes ett gällt skrik

Det var direktören som åt av sin kalebass




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP