Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Not So) Nonsense Limerick 1. c. (dur*moll)





Det var Ture på äldreboendet uti Hälleforsnäs

Han och en grupp gamlingar satt & rökte gräs

Nästa vecka skulle dom växla till LSD

Det var då dom skulle få träffa den goda Fe

Dom var så trötta på hemtjänstens stress & snäs




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 01:14



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Haha den nya tidens pensionär det här :)
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP