Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här känner jag....


Storstadsliv

Skynda dig
ekar inom mig....

Bruksortens idyll
längtar jag till....

080926




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 850 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-26 15:17



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Så briljant gillar texten
2013-09-27

    ej medlem längre
Jodå. Det finns fördelar med små städer. Men ingenting går enligt mig upp emot Norrköping. Lagom stort och en sååå vacker stad. Bra skrivet, förresten.
2013-01-25

  Jean-Michel Orblin
Ja till ett ett lite samhälle där trivs jag:)
har bott i Falun ,Borlänge
Södertälje och hfors
samt Jä'rna ff järnbruk.
2012-03-31

  aol
cillas vacker och berörande text,
2009-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Man kommer upp i varv.
Det är inte bra.
Ändå älskar jag anonymiteten i Stockholm.
Och att toleranströsklarna är högre än i Gävle.
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo