Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du lyser genom tunna löv

har stått still allt för länge
vid vägskälet, där våra minnen ligger
begravda under en hög
av fallna lövs sorg

har inte kunnat glömma
gått vidare
jag har varit fastfrusen
i kylan han blåste mot mig

men du

du lyfte en sten från mina fötter
tog min hand
fick mig att gå framåt igen

de gäller bara
att leta
i en annan hög

och

våga vända blad..




Fri vers av -kj
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-26 23:35



Bookmark and Share


  Blåbäret
insiktsfullt och stort detta...
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

-kj