Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig,..


Om det fanns,

Om det fanns en tid för bara oss två,.
Skulle du ta den chansen då?




Övriga genrer av Inviiisiiible
Läst 221 gånger
Publicerad 2008-09-27 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inviiisiiible
Inviiisiiible