Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det så här du vill att jag ska ha det?


TommaRum?

Tomheten jagar mig,
Alla vackra ord äter mig,
Allt du säger gör mig tårögd,
Alla gånger du låssas Får mig förvirrad,.
Är det du säger sant?
Är det på riktigt?




Fri vers av Inviiisiiible
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-27 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inviiisiiible
Inviiisiiible