Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensamhet.

Jag kännde att det inte längre skulle hålla, obehag. Obehag var det rätta ordet. Att du inte längre fanns i min närvaro, det var obegripligt för mig. Det enda som numera vidrörde mig var det abstrakta. Kännslan av att vara halv föder de tomrum djupt innom mig. Liksom vampyren trånar efter ditt sammetslena ljuvligt doftande blod, likså hungrar tomrummet efter sorg. När de väl sätter tenderna i det, vill de bara ha mer.




Fri vers av Elin Abrahamsson
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-28 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Abrahamsson
Elin Abrahamsson