Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vidunderlighet

Världen tog ett kollektivt andetag,
och höll andan.
Tidens kugghjul saktade ner,
tills allt gick i slow motion.
Allt utom våra hjärtslag.

Vi älskade varandra där och då och för alltid.
Under bar himmel,
underbar himmel.

Och världen hänfördes av kärlekens vidunderlighet




Fri vers av hanu
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-08-01 00:09



Bookmark and Share


  Piraten
Nä nu fick du mig ordentligt;), den är var verkligen bra skriven. Så fint beskrivet av hur det kan kännas..ska kännas.
2006-11-18

    ej medlem längre
Men vad fin, känns som "en riktig dikt", ville läsa den flera gånger.
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

hanu
hanu