Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K står för kärlek

Dessa K-brunnar har hört otaliga namn viskas över dem.
För många för att räknas,
och för många för att minnas.

Namn på pojkar
Namn på flickor
som viskats i hopp om att kloaklocket ska infria deras önskan.

A-brunnar har fått utstå tramp av trots,
av unga hjärtan som önskar utmana ödet.
Då K-brunnarnas magi är ur funktion.




Fri vers av hanu
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-08-01 00:09



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Yes, härligt att bli påmind.
2005-08-01

    Teddy
Ler åt din text här..Har trampat på otaliga k-brunnar i min barndom,men lika fan sitter jag här utan drömprinsen..Allafall utan den drömprins jag bad om.Bra!
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

hanu
hanu