Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en Vilsen

Letar mig igenom livets stora skog
Torra grenar som rispar min rödbrända hy
Söker efter egenskaper som ska forma mig
Nu lever jag endast för dess spendering

Klart för drabbning mot min vilsna själ
Jag är en förlorad Viktor just nu
Men finner jag inte svar finner de mig
Det hoppas och VILl jag SEN tro




Fri vers av existens
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-08-01 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

existens