Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitmossa på målstaken...





Det börjar växa vitmossa på målstaken...

Jag har väl aldrig sett på maken!

Oh vänaste Kvinna

Skynda dej att hinna!

Smek min kalla kropp

& inte minst min stackars snopp!

Innan den ruttnar och ramlar av

Och min Själ går i kvav!

Kom & ta emot all min Kärlek

Jag har dessutom i ugnen en Slottstek! 

Jag vet att det kan bli vi 2

Om Gud vill & vi är goda mota varann & så! 

Livet kan vara så Skönt

På andra sidan är gräset grönt!

(en tid gick...)

Så äntligen möts våra läppar i många Kyssar Heta!

Nu får vi vila i Ro när vi slipper att leta.

 

 

 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 834 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-29 03:48



Bookmark and Share


    Bellissima
Ropade inte kvinnan:

Oh ja! Jag kommer så fort jag kan,
Jag har väntat så länge på en man
Även här växer mossa, fåglar har byggt bo
längtar efter en gren, må du tro!
2008-09-29

    Bellissima
He he! Kul!
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP