Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

Håller din hand,
Känner värmen
Du är så söt och
Underbar

Vännen,
Jag bryr mig inte
Om tappade rakblad
Jag bryr mig om dig

Så tappa alla rakblad,
Det hade gjort mig glad
Inga mer stygn

Förstår du inte
Hur orolig jag blir
När jag hittar ett
Av dina rakblad i min säng?

Vill ju att du ska vara
Glad, lycklig...




Fri vers av TotaltIngenting
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting