Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och du är ingenting för mig.




du känner inte mig
jag har ingen aning om vem du är
men ska vi ta dessa trasiga själar
och tända eld på staden?

du frågade mig vem jag var
jag svarade var jag kom ifrån

du får alla dagar att flyta samman
krampaktigt håller jag din strupe
medan du gång på gång älskar mig

vi har ingenting
du vet ingenting
vi har ingenting


på morgonen låg dimman tät
och du undrade om jag skulle hitta hem
det var ju en ny stad och allt
men vi gömde oss i varandra
en stund till

vilket liv var värt dig?
du är ingenting
jag känner ingenting.

*

stjärnorna för den andre är sedan länge döda
men för dig brinner ingenting
du är inuti
och utanpå
hela tiden
& jag kan inte andas
fast det är du som kvävs
av alla dagar i förtvivlan

minns våra leenden när du blir gammal
minns hur vi kom, hur jag gick
hur andetagen kämpade sig genom
våra slitna lungor
att alla dagar blev samma.
det var inte mer än ett ögonblick

och du är ingenting för mig!

*





Fri vers av socialsuicide
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-29 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

socialsuicide
socialsuicide