Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

En dag ska jag vinna,
en dag ska du bli min.
dessa ord jag tänkte i mitt stilla sinne,
i ett minne som jag mindes,
i en dröm för länge sen.
Detta blev mitt slagord genom livet,
jag slogs för dig och mig.
Att vi en dag i framtiden tillsammans skulle vara.
Flyga genom universums alla rum med dig,
tillsammans för alltid och i evighet.
detta sa mig en dröm som jag en gång drömde.
jag tydde den på detta vis.
Jag vet att en dag,
när det nu blir ska den drömmen slå in.




Fri vers av Force of nature
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-29 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Force of nature
Force of nature