Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

God natt min älskling jag sa,
en natt för länge sen.
Aldrig mer vaknade du vid min sida.
Aldrig mer fick du se morgonen gry.
Som höstens alla löv du sakta föll in i döden.
Som löven tappade du all färg.
Hur ska jag överleva i saknaden utav dig?
lämnad ensam på en sängkant sitter jag ännu här.
Aldrig igen kan jag se på dig när du sover.
Aldrig igen tar du dina lugna andetag.
Jag önskar bara att du har det bra,
God natt min älskling jag sa.




Fri vers av Force of nature
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-23 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Force of nature
Force of nature