Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tar livet vägen??

Tiden går, klockan klämtar.
Vart tar livet vägen??
Ljuset flämtar i vindens viskan.
Vattnet i pölen torkar, dör ut,
när sägnen om livet tar slut.
Tiden stannar, stoppar,
finns ej mer,
men du och jag,
vi finns för alltid kvar.




Fri vers av Force of nature
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 22:07



Bookmark and Share


  Lotti
Ja det finns det väl ingen som vet nåt om.
Annars gillade jag själva tanken vart tar livet vägen
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Force of nature
Force of nature