Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fy fan, IDIOTER!

( ursäkta orden i denna text! )


fy fan vad less jag är, på all jävla skit.
ni ungdommar vet säkert precis vad jag menar.
skitsnack, ryckten, slagsmål och all sån skit.
vad fan har det för mening?
jag har bara ett ord för er som håller på med allt sånt här.
IDIOTER!

blir livet bättre geonom att slå någon, att se någon ligga blodig på backen?
jag tror fan inte det, man är fan ego om man gör det.
för då vill man dra åt sig uppmärksamhet, och visa för alla
att man är störst bäst och vackrast.
och alla tycker att man är så jävla cool för man har slagit ner någon.
det är så jävla omoget så det är sjukt.
då visar man ju bara rädsla för att mista någonting eller hur?

och ryckten, vad är det bra för?
snacka skit om folk som inte äns har gjort någonting
helt oskyldiga männsikor får all skit på sig.
då ljuger man ju helt änkelt, då ljuger man ju tillochmed för sina vänner.

& här i östersund ska ju tydligen alla slå alla.
ibland vill man bara bort här ifrån.
inte finnas, bara komma bort till en annan värld.



är det fler som håller med mig, så kommentera.
eller säg som ni tycker men det här är mina åsikter och all meningslös skit!




Övriga genrer av Beimark
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-30 17:32



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Det du skriver är inte alls meningslöst. Vi måste se allt våld som psykisk ohälsa.
2008-12-26

  Haugen
ibland vill man bara bort här ifrån.

jag måste säga att ända sen ja börja högstadiet o börja fatta vad som egentligen pågick i lilla östersund så har jag velat flytta här ifrån!
2008-10-07

  Mats Henricson
Helt på Din sida och språkbruket är helt i sin ordning, Helt Rätt att använda de ord man själv vill, Det viktigaste är Du fått fram ett BRA BUDSKAP och Jag håller Med Dej till 10.000 Procent ! Keep On fighting for Justice !!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Beimark
Beimark