Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något liknande...kommer ihåg då min far var redo för älgjakt....


1 oktober morgon

Tidig morgon och
mörkret hägrar
utanför fönstret....

Jag tänder ett
värmeljus vid mitt
bord...

Regnets droppar
jag hör...
utanför...

På sina håll har
säkert älgjaktslagen
samling för att
ut till sina pass gå...

Vid skogsmyren syns
snart en värmande
eld och doft av
kaffe sprids...

snart skymtar
trettontaggaren
då morgonen nu
gry...
och första oktober
dagen är ny...

081001




Fri vers av sajo
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-01 07:59



Bookmark and Share


  Havsbris
Vilken känsla, vilken
underbar bild, doftar
och känslor känns
levande, kan nästan
se dagens strålar
föddas med den ny dag...

hahahah så skönt!!!
TACK för det!!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo