Pride (in the name of love)
www.youtube.com/watch?v=D7COntXhPcI
Rejoice
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pride (in the name of love)
www.youtube.com/watch?v=D7COntXhPcI
Rejoice



u ~ som i U2





Lyssna

skivorna

Boy

&

October!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-01 19:55



Bookmark and Share


  DanSan
*******************

My favourites with U2!
Speciellt efter Rock at
Lorelei i Tyskland då dom
inte var alls kända!


******************
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP