Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter sommaren....


Hösträdet

Grön klorofyll
blir färgglad idyll....

välbehövlig vila
semestertider väntar....

081001




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 930 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-01 20:28



Bookmark and Share


    Mymlan.
Jag tycker mycket om dina höstdikter.
2010-10-15

  Maria T
Ett vackert foto på ett vackert träd
som nu skall gå i vila
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

sajo