Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dockhus

hjälp mig
jag är så jävla rädd
för skriken som penetrerar mina öron
penetrerar min själ
och jag är för liten
och för svag
för att ta mig härifrån
bort från hårda händer
och hårda golv
och hårda ord
jag måste växa upp
och bryta mig loss
från en stad
där generation efter generation
fastnat
kladdat sig fast
och stannat kvar
men jag vet att jag är annorlunda
så jag ska vara stark
och hålla ut
i några dagar
några år
till















Fri vers av dansmosaik
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-01 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dansmosaik

Senast publicerade
dockhus
* Se alla