Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
höst en jobbig tid....


Höstmorgon

Mörker vilar
ännu tungt....

solen skiner
inom mig....

081002




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-02 07:45



Bookmark and Share


  Havsbris
ja,
må solen lysa inom
dig hela tiden ;o)

Det är det viktigaste
av allt, så kan du se
även ljuset under
regnet och mörkret!!

Så skön läsning även
sorligt på något sätt
men väl finns hopp
där ju ;o)

jag älskar hösten,
när man har mer nära kontakt
med moder jord!!

kram!!
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo